Web Analytics

Blender Recepten? Slank Gigantisch Snel 1 of 2 Kilo Af

blender receptenBlender recepten zijn erg gezond voor je! Geven je meer energie en genoeg goede stoffen voor het beschermen van je lichaam.

Ik wil jou in dit artikel dan ook een aantal tips geven + heerlijke blender recepten.

Het voorbereiden van blender recepten

Bij het maken van heerlijke groene smoothies komt nog aardig wat bij kijken. Het is niet even fruit en groente bij elkaar proppen, mixen en klaar. Het kan wel, maar wil je professionele blender recepten, dan moet je er wat meer voor doen.

Als eerst snij je alle stukken fruit en groenten in kleine stukken. Zodra je dat hebt gedaan doe je alle stukken groente en fruit snel in een boterhamzakje in de vriezer. 3 uur later, als het groente en fruit goed bevroren is haal je het uit de vriezer en doe je het in de blender.

In de blender voeg je 5o ml verse appelsap, sinaasappelsap of een andere lekkere sap toe.

Even 20 seconden blenden en klaar.

Door groente en fruit in te vriezen krijg je heerlijke blender recepten. Je kunt natuurlijk ook ijsklontjes toevoegen aan het fruit, maar uit eigen ervaring, geeft ingevroren fruit en groente toch een betere smaak:)

Koop Een Goede Blender

Om lang van heerlijke blender recepten te kunnen genieten is het belangrijk dat je een goede blender koopt. Het hoeft niet de allerduurste te zijn, maar neem ook niet de goedkoopste.

Een blender van tussen de 40 en 60 euro is een goede koop. Zelf ben ik zeer tevreden met mijn Philips blender.

Schoonmaken

Een aantal jaar geleden was ik erg ziek geworden van mijn eigen gemaakte blender recepten. Voordat je het groente en fruit gaat snijden en in een boterhamzakje gaat doen, is het dus erg belangrijk dat je het goed wast onder de kraan, of kijkt of het voedingsmiddel wel goed is.

Er kunnen altijd kleine beestjes opzitten. Kijk ook goed of er niks inzit. Vaak maak ik mee dat er een pissebed of ander wormpje van mijn groente of fruit zit te genieten.

Nadat je klaar bent met het maken van lekkere groene smoothies recepten moet je ook de blender even goed schoonmaken! Ik spoel zodra ik klaar ben altijd direct de blender om met heet water.

3 Heerlijke Blender Recepten

Hieronder heb ik een aantal heerlijke recepten opgesomd. Door deze blender recepten te nemen krijg je niet alleen meer energie, maar ook een verhoogde verbranding.

Dit komt omdat er veel voedingsmiddelen bij zitten die rijk aan eiwitten zijn. Eiwitten zorgen voor een verhoogde verbranding, omdat deze stof moeilijk te verteren is.

Daarom behalen veel mensen succes met het eiwitdieet.

Frambozen Smoothie:

Ingrediënten:

5 Frambozen
1 Eetlepel Chiazaad
2 Schepjes Magere Kwark
1 Halve Kiwi.
1 Beker Water

Bananen Smoothie:

Ingrediënten:

Anderhalve Banaan
Halve Appel
2 Schepjes Magere KwarK
1 Schepje Whey Eiwitpoeder Smaak Banaan
1 Beker Water

Aardbeien Smoothie:

Ingrediënten:

5 Aardbeien
2 Schepjes Magere Kwark
5 Gojibessen
1 Beker Water

Veel plezier met het klaarmaken van de heerlijke blender recepten;)

14 gedachten over “Blender Recepten? Slank Gigantisch Snel 1 of 2 Kilo Af”

 1. Ik ben loes weeg nu 85 klio en wil graag naar 75 klio maar het lukt mijn niet. Ik ben nu al twee weken gestopt met Cambridge het lukt niet meer. Ik werk allemaal maar nacht dienst en ook avonddienst. En in de nacht krijgt ik honger
  door dat je niets mag eten. Ik wil graag jou deeit volgende kan dat. Ik hoor het van je.
  Groetjes loes.

  • Hoi Loes!

   Ten eerste mooi doel en ten tweede goed dat je bent gestopt met het cambridge dieet! Ik neem aan dat je wel eetpauzes hebt? Of heb je echt helemaal geen pauzes? Als je wel af en toe een pauze hebt raad ik je aan om iets te eten wat goed vult.

   Bijvoorbeeld een appel + 4 plakjes kipfilet en 2 gekookte eieren of 200 ml groene smoothie met 10 ongezouten pinda’s.

   Heb je echt geen pauze dan raad ik je aan om een aantal boterhamzakjes te vullen met gojibessen, ongezouten amandelen of pinda’s en als je honger hebt hier iets van te nemen.

   Daarnaast kan je natuurlijk mijn dieet/voedingsschema volgen alleen moet je dan wel de tijden veranderen.

   Laat me even weten of je zo geholpen bent.

   Groetjes Marijke

  • Hoi Tatiana, druk even op het smoothieboek plaatje om verschillende smoothies te downloaden.

 2. Hallo Marijke,
  Nog een vraagje, ik ben nu bijna een week bezig en tot nu toe gaat het prima….nu wil een kennis dit ook gaan doen, maar zij is vegetarier, en er staat veel vis, kip, ed op de tussendoortjes en de maaltijden…is er ook een alternatief?
  Alvast bedankt
  Maren

  • Hoi Maren, zei moet er dan voor zorgen dat ze zoveel mogelijk eiwitten haalt uit plantaardige voedingsmiddelen. Zoals: pinda’s, cashewnoten, bruine bonen, goji bessen, witte bonen, walnoten, magere kwark, eieren.

 3. Ik kom helemaal geen huttenkase tegen, mag dat niet? Ik ontbijt met kwark of huttenkase met noten en amandelen en lijnzaad en zoetstof anders vindt ik het niet lekker.graag je advies.

  Bedankt marijke

  • Hoi Toke, met huttenkase heb ik geen ervaring. Volgens mij kun je dit gewoon nemen. Van magere kwark weet ik het 100% zeker. Kijk even achterop de verpakking naar hoeveel koolhydraten, eiwitten enzovoorts erin zitten.

 4. hoi Marijke ik heb een vraagje ik wil afvallen met fruitsmoothie moet ik daar Whey Eiwitpoeder Smaak Banaan of hoeft dat er niet perse erbij

 5. Hey Marijke, mijn moeder wordt vrijdag geopereerd aan een maagverkleining, en ik wil haar als steun in dr rug een klein cadeautje geven. Ik ben van plan om zelf een kookboek met verschillende recepten te maken, maar aan het begin mag ze alleen vloeibaar eten. Ze gaat dus veel eten in de blender doen, en ik wil wat heerlijke blender recepten in het boek toevoegen, maar mijn moeder lust geen fruit. Ik ga dus recepten met groente doen, maar wat is dan echt een lekker recept?

  • Ik maak altijd mijn blenderrecepten met groente en fruit en niet alleen groente. Ik kan je hier dus geen antwoord op geven. Experimenteer zelf zou ik zeggen.

Reacties zijn gesloten.