Web Analytics

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen van digitale producten die te koop worden aangeboden op www.marijkehelswieg.nl.

Wanneer u een bestelling plaatst op deze website www.marijkehelswieg.nl houdt dat in dat u deze algemene verwaarden aanvaardt.

1. Aanbiedingen, prijzen en betalingen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

De betaling van de aangeboden digitale producten op www.marijkehelswieg.nl geschiedt online en via de aangeboden betaalmethodes. Het product wordt digitaal en na de succesvolle betaling automatisch via email geleverd of online toegankelijk gemaakt.

Met de plaatsing van een bestelling en de betaling van een digitaal product gaat de koper een definitieve koopovereenkomst aan met Marijke Helswieg / Kepe Productions. De voorwaarden van deze overeenkomst zijn op www.marijkehelswieg.nl beschikbaar voordat en op het moment dat u een product bestelt.

Een definitieve overeenkomst geeft de koper het niet-exclusieve en nietoverdraagbare recht voor het gebruik van de digitale producten. Het intellectueel eigendomsrecht en de wettelijke auteurschap blijven te allen tijde bij Marijke Helswieg / Kepe Productions.

2. Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten betreffende digitale producten, zowel in hun geheel als in onderdelen, blijven onverminderd eigendom van Marijke Helswieg / Kepe Productions.

U verplicht zich ertoe iedere handeling na te laten, die inbreukdoet op het intellectueel eigendomsrecht.

Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs garandeert dat de aan u geleverde digitale producten geen inbreuk maken op enig intellectueel eigendomsrecht van derden.

3. Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Marijke Helswieg / Kepe Productions is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de betreffende producten.

Correspondentie en/of levering vindt plaats via email en internet. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste(email)adres aan Marijke Helswieg / Kepe Productions.

Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor het juist instellen van uw PC en eventueel aanwezige programma’s zoals firewalls, spamfilters en virusscanners, zodat aan u verstuurde berichten en digitale producten kunnen worden ontvangen.

4. Copyright en niet toegestaan gebruik van downloads

Op de digitale producten van Marijke Helswieg / Kepe Productions berust copyright.

Het is daarom niet toegestaan de gekochte digitale producten te kopiëren en /of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren.

Het is niet toegestaan om “afgeleide werken” te maken door de downloads te modificeren en vervolgens te verspreiden of commercieel te exploiteren.

5. Niet goed geld terug garantie

Op digitale producten van Marijke Helswieg / Kepe Productions geldt een 60 dagen niet goed geld terug garantie.

Wanneer u niet tevreden bent over het bestelde product hoeft u alleen een emailtje te sturen binnen 60 dagen en u krijgt uw geld terug.