Web Analytics

Platte Buik Ontwikkelen Binnen 6 Weken?

platte buikEen platte buik ontwikkelen binnen 6 weken lijkt moeilijk maar is het niet, tenminste als je de werkende informatie toepast. In dit artikel wil ik je vertellen wat niet werkt en wat wel werkt voor het krijgen van een platte buik.

Zodat jij over 6 weken schittert met je nieuwe lichaam, niet meer hoeft te schamen voor lelijke vetrollen en meer zelfvertrouwen krijgt.

Een Platte Buik Krijg Je Niet Door

Je buik te trainen. Ten eerste kun je geen vet weg trainen door een spier te trainen. Plaatselijk vet verbranden kan namelijk niet en ten tweede zorg je ervoor dat je meer buikvet krijgt, tenminste zo laat je het lijken.

Met het trainen van je buik zorg je voor het ontwikkelen van je buikspieren. Goed ontwikkelde buikspieren gaan naar voren staan en je raad het waarschijnlijk al, als je buikspieren naar voren gaan staan, drukt het ook je buikvet naar voren.

Zo lijkt het dus dat je meer buikvet krijgt van buikspieren trainen. Je doet er dus slim aan om te stoppen met het trainen van je buik.

Train Liever Heel Je Lichaam Voor Een Platte Buik!

Hoe meer spierweefsel jij op je lichaam ontwikkeld, hoe sneller jij lichaamsvet zult kwijtraken. Dit komt omdat spierweefsel hersteld en gevoed moet worden. Het herstellen gebeurt in de nacht.

Dat betekent dat je in de nacht ontzettend veel calorieën zult verbranden wanneer je overdag goed je spieren hebt getraind.

Het is dus verstandig dat je jezelf vanaf nu focust op het trainen van heel je lichaam. Voer oefeningen altijd langzaam uit, maak het zwaar voor jezelf en je zult sneller spierweefsel ontwikkelen en naar een platte buik toewerken.

Zonder Een Goede Plan Van Aanpak Geen Platte Buik!

Wanneer mensen beginnen met afvallen, cholesterol verlagen of in dit geval beginnen met het ontwikkelen van een platte buik doen ze maar gewoon wat, zij hebben geen duidelijke plan van aanpak.

Wil je slagen met het krijgen van een platte buik BINNEN 6 weken dan MOET je werken met een duidelijke plan van aanpak.

Eerst schrijf je netjes je doel uit en daarna ga je er naartoe streven. Hieronder heb ik de eerste 2 weken voor je uitgeschreven:

Doel: Platte buik in 6 weken.
Kilo Afvallen: 12 kilo.

Week 1 – 2 kilo afvallen

– 3 Grote maaltijden 5 kleine maaltijden eten.
– 2,5 Liter water drinken op een dag.
– 2 Keer in de week 4 fitnessoefeningen uitvoeren.
– 1 Avond in de week 20 baantjes zwemmen.
– Met de fiets naar werk, winkels of andere dingen.
– 1 Avond in de week 4 km fietsen.

Week 2 – 2 kilo afvallen

– 3 Grote maaltijden 5 kleine maaltijden eten.
– 2,5 Liter water drinken op een dag.
– 3 Keer in de week 4 fitnessoefeningen uitvoeren.
– 1 Avond in de week 30 baantjes zwemmen.
– Met de fiets naar werk, winkels of andere dingen.
– 1 Avond in de week 4 km fietsen.

Aan jou de taak om dit mooie doel per week verder uit te schrijven.

Wanneer je zo’n plan van aanpak uitschrijft hoef je er alleen maar naar die platte buik toe te streven. Zorg er wel voor dat je elke week meer dingen gaat ondernemen, dus meer baantjes gaat zwemmen of meer kilometers gaat fietsen.

Je moet je lichaam namelijk forceren voordat het wat gaat doen. Veel succes met het ontwikkelen van een platte buik!

4 gedachten over “Platte Buik Ontwikkelen Binnen 6 Weken?”

  1. Hoi. Ik ben 14 en schaam me voor mn dikke buik. Het is al bijna zomer dus ik wil heel graag een platte buik. Wat moet ik doen?!?

Reacties zijn gesloten.