Web Analytics

Gezonde Voedzame Maaltijden En Boodschappen

Wie wil dat nou niet; elke week bewust bezig zijn met zijn gezondheid en voeding, zonder dat je daarvoor een echte expert hoeft te zijn. Dit is tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk meer. Door de komst van de online supermarkten en maaltijdboxen hebben Nederlanders er een hele goede hulp bij. Het internet biedt veel mogelijkheden om bewuster te gaan leven en informatie op te zoeken over hoe je precies kunt doen. In dit artikel gaan we kort in op de foodboxen en internet supers van Nederland.

De online supermarkten

Wat veel mensen nog helemaal niet weten is dat de webwinkels van o.a. Albert Heijn, Jumbo en PLUS erg professioneel zijn geworden afgelopen jaren. Je bestelt net zo makkelijk je boodschappen online als dat je een TV of jurkje koopt via internet. Alle artikelen zijn online te vinden en je kunt ze gemakkelijk laten thuisbezorgen. Per artikel kun je aanvullende informatie vinden over voedingsstoffen en allergieën. Via een vergelijker kun je zelf kijken welke supermarkt bij jou in de buurt bezorgd en wat de kosten daarvan zijn. Zo haal je alle ingrediënten voor jouw gezonde maaltijden dus gemakkelijk en snel in huis!

Nog gezonder met een maaltijdbox

Naast gezonde ingrediënten en bewuste (biologische) boodschappen is ook het recept zelf erg belangrijk. Met een foodbox combineer je het gemak van de online supermarkt met een persoonlijke assistent. Jij ontvangt een box vol met heerlijke boodschappen met daarbij de heerlijkste recepten geleverd. Wil je biologisch eten dan is Ekomenu bijvoorbeeld een goede optie. Maar ook Beebox en Willem & Drees moet je niet vergeten. Dit zijn allemaal bedrijven die focussen op bewust leven, bewust eten, bewust kiezen. Alles in deze boxen is zorgvuldig geselecteerd en over de recepten is goed nagedacht. Er worden o.a. recepten ontwikkeld die koolhydraatarm zijn, 100% biologisch, of juist zoutarm.

Populaire recepten

Je denkt misschien, dat zijn vast oubollige recepten of onsmakelijke culinaire verrassingen. Nou dat is helemaal niet waar. Biologisch is zeker niet saai. Bekijk hieronder de top 10 gerechten van November:

  1. Bloemkool ovenschotel
  2. Hartige pannenkoek met linzenvulling
  3. Rijst met saucijzen
  4. Aardappelsalade met geitenkaas
  5. Koolhydraatarme cassoulet
  6. Kip met bloemkoolpuree
  7. Gegrilde paddenstoelen-salade met croutons
  8. Noedels met tempeh
  9. Kruidige andijviesoep
  10. Cassoulet met bonen

Bestellen met korting?

Misschien denk jij ook wel eens; dat biologisch eten is altijd zo duur. Of; gezond koken is duurder dan ongezond koken. Nou dat hoeft per definitie niet waar te zijn. Als je goed oplet en de kortingscodes in de gaten houdt dan kun je profiteren van hoge kortingen. Zeker de maaltijdboxen hebben wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen waardoor je voor lage prijzen een foodbox kunt uitproberen (vaak geldig voor nieuwe klanten). Ook bij Albert Heijn kun je als nieuwe klant bestellen met €10 korting bijvoorbeeld. Boodschappen thuis laten bezorgen