Gewicht Verliezen? Is Dat Nog Steeds Jouw Doel? Lees Dan Dit Artikel!

gewicht verliezenAls jouw doel nog steeds gewicht verliezen is, dan MOET je dit artikel echt even goed begrijpend lezen. Omdat gewicht verliezen namelijk fout is! Vergeet het! Denk er nooit meer aan! Hou er over op, klaar!

Ik meen het.

Je bent echt je tijd aan het verdoen als jij in je hoofd hebt zitten dat je gewicht moet verminderen! Waarom? Omdat je vet moet verminderen, GEEN gewicht!

Gewicht is een indicatie van wat je in totaal weegt, maar het zegt niks over het vet dat je bij je draagt! Gewicht kan van alles zijn, denk aan je botten, vocht, spierweefsel, vet, organen en ga zo maar door.

Vanaf nu moet jouw doel dus VET VERLIEZEN zijn.

Dit artikel gaat ervoor zorgen dat jij leert hoe je naar je lichaam moet kijken en erover moet denken. Lees het goed door want je gaat er zeker iets van opsteken.

Stop Met Jezelf Wegen!

Ben jij een persoon dat elke dag op de weegschaal kijkt? Zo, ja stop daar dan mee. Je kan van een weegschaal namelijk niet wijzer worden!

Tenzij je een hele dure hebt waarop je ook je vetpercentage kunt meten, maar het lijkt me sterk dat je deze thuis hebt staan. (in de sportschool hebben ze deze meetapparaten vaak wel)

Kijk vanaf nu in de spiegel hoe je eruit ziet! Love handles, buikvet, beenvet kun je zien! Je kunt het met je handen vastpakken.

Wanneer je dus goed bezig bent geweest met het uitvoeren van verschillende vet verbrandende oefeningen en daarnaast een goed gezond voedingspatroon volgt zal je snel merken dat je minder vet gaat vasthouden.

Meet het vet met je handen en kijk vaak naar je lichaam!

Zelf kijk ik regelmatig in de spiegel naar hoe het vet op mijn lichaam zit. Als ik merk dat ik op sommige plekken lijnen begin te zien, dan is dit voor mij een teken dat ik goed bezig ben:)

Wanneer ik met mijn handen het buikvet vastpak en merk dat het vet zachter is geworden en de vetrollen kleiner, is dit ook voor mij een teken dat ik goed bezig ben.

Zodra je op deze manier te werk gaat, zul je veel sneller resultaat opmerken. Omdat je elke keer jouw lichaam ziet veranderen, je kan het immers direct voelen of je goed bezig ben! Wat kan je nou zien op een weegschaal? Alleen een getal en dan? Weet jij dan wat je moet doen? Of wat je bereikt hebt???

GOOI dus nu je weegschaal weg! En begin met het kijken naar je lichaam en het voelen van je vet weefsel!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Stap regelmatig in de sauna!

Wanneer je al een tijdje goed bezig bent met het eten van gezonde voeding en merkt dat gezond afvallen een stuk sneller gaat, dan heb ik nog een tip voor je.

Zorg dat je regelmatig even lekker in de sauna stapt. Hierdoor ga je vocht verliezen, waardoor je weer sneller resultaat ziet in de spiegel.

Door je dus vanaf nu niet meer bezig te houden met hoeveel jij weegt, maar je bezig te houden met hoeveel vet er aan je lichaam zit, kun je jezelf een hoop frustratie besparen! Vergeet gewicht verliezen en houd je bezig met vet verliezen.

Verlies snel overtollig buikvet met simpele afslank recepten

Oscar Helm is voedingsexpert en dé autoriteit op het gebied van afslanken in Nederland. Hij heeft een afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden maar geen hongergevoel of jojo-effect geeft.

Ontdek hoe je afslankt en buikvet gaat verbranden met lekkere en simpel te maken afslank recepten van Oscar:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Comments on this entry are closed.

 • marcel lejeune

  mei 10, 2014, 3:04 pm

  hoe krijg ik mijn lichaam in een turbo vertverbrand staat

  • Marijke

   mei 13, 2014, 10:06 am

   Hoi Marcel, door regelmatig te eten en je lichaam goed te trainen. Zorg er elke training ervoor dat je het goed voelt in je spieren. Je hoeft niet lang te trainen, maar eerder goed! Succes!

 • Verena

  mei 20, 2014, 2:42 pm

  Ik zit momenteel in de overgang en ik blijf maar vetter worden. Wat kan ik daar tegen doen?

  • Marijke

   mei 21, 2014, 2:11 pm

   Hoi Verena, geen bewerkte voedingsmiddelen eten en meer groente, vlees, vis en fruit eten.

 • Neziya

  oktober 31, 2014, 4:55 pm

  Goed artikel! 🙂 goed uitgelegd.

  • Marijke

   november 4, 2014, 11:19 am

   Dankjewel Neziya!

 • Maimouna

  oktober 31, 2014, 5:46 pm

  Hoi
  Ik vind mijn benen veel te dik dus daarom doe ik heel veel oefeningen maar dit wil maar niet lukken. Wat doe ik eigelijk fout.
  Groetjes

  • Marijke

   november 4, 2014, 11:19 am

   Hoi Maimouna,

   Je zal naast het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen goed moeten kijken naar wat je dagelijks precies eet. Als je de verkeerde voedingsmiddelen blijft eten kun je oefeningen uitvoeren totdat je eens ons weegt, maar het zal niks helpen. Dus mijn vraag aan jou is wat eet je zoal dagelijks allemaal? Ik hoor het graag van je! Groetjes Marijke

 • Krissie mei 16, 2015, 10:15 am

  Hoi Marijke,

  Ik zit ook te denken om met smoothies te beginnen en het koolhydraatarme dieet te gaan volgen. Mag ik wel speltbrood en crackers eten?
  Ik drink 4 kopjes koffie per dag met koffiemelk en steviazoetjes.
  Mag dat dan ook niet meer?

  Groetjes,
  Krissie.

  • Marijke

   mei 16, 2015, 3:17 pm

   Hoi Krissie, niet over nadenken gewoon doen! Het is de moeite waard en je kan met het koolhydraatarm dieet al je kilo’s blijvend kwijtraken. Je moet het dieet eigenlijk niet zien als een dieet, maar meer als een leefstijl. Geen speltbrood en ook geen cracker. Het zijn namelijk bewerkte voedingsmiddelen. Probeer zoveel voedingsmiddelen te kiezen die rechtstreeks uit de natuur komen. In het begin van je afslankperiode zou ik niet veel melk en zoetjes nemen. Later als je veel kilo’s kwijt bent kun je het weer wat verhogen. Succes!

 • Krissie mei 16, 2015, 3:44 pm

  Hoi Marijke,

  Bedankt voor je snelle reactie.
  Ik neem aan dat het ook voor koolhydraatarm brood geldt dat je dat beter niet kunt eten?
  Ik zal dan wel het brood erg gaan missen als ik ga beginnen.

  Groetjes,
  Krissie.

  • Marijke

   mei 16, 2015, 5:04 pm

   Ja, het geldt daar ook voor. Stop niet in 1 keer met het eten van brood, maar bouw het af en wen aan de honderden onbewerkte voedingsmiddelen.

 • cindy jamar

  juli 26, 2015, 2:56 pm

  ik heb veel gelezen genoteerd veel dingen wist ik niet of deed ik verkeerd dank u

  • Marijke

   juli 26, 2015, 8:15 pm

   Veel succes!

 • Reina

  januari 28, 2016, 10:43 am

  Ik word ook gek van die weegschaal, val moeizaam af en blijf maanden staan . Maar ik verlies wel degelijk vetpercentage.

  • Marijke

   januari 29, 2016, 10:10 am

   Je moet niet naar je weegschaal kijken, maar naar hoe je eruit ziet. Daar gaat het om. Wat heb je liever 65 kilo met vet? of 65 kilo met spierweefsel en geen vet? Het is maar een cijfer Reina.

 • Christine Vanparijs

  april 25, 2016, 7:18 am

  Waar kan ik de oefieningen vinden om vet te verbranden. Hoeveel maal per week moet ik deze doen.

  Ik zou graag binnen 4 weken 5 kg lichter zijn

  • Marijke

   april 26, 2016, 8:03 pm

   Youtube staat bomvol met goede vet verbrandende oefeningen;)