Web Analytics

Vet Verbrandende Oefeningen: Vernietig Razendsnel Lichaamsvet!

vet verbrandende oefeningenIn het verleden toen ik absoluut nog niks over vet verbrandende oefeningen wist lette ik alleen op mijn voedingspatroon. Nadat ik eindelijk de juiste informatie ontdekte over de juiste voeding, raakte ik eindelijk blijvend vet kwijt.

Alleen ik vond het allemaal te langzaam gaan, dus besloot ik om erbij de sporten.

Ik schreef mijzelf in bij de plaatselijke sportschool en ging keihard aan de slag. Regelmatig werkte ik mijzelf in het zweet. Dit 2 maanden volgehouden te hebben keek ik weer eens in de spiegel en wat denk je…

Ik had amper resultaat geboekt?

Hoe kan dat nou? Regelmatig werk ik mijzelf in het zweet dan zou je toch resultaat moeten zien?

Helaas pindakaas! De manier waarop ik trainde was verkeerd en niet zo’n klein beetje ook.

Via de juiste mensen ontdekte ik wat ik allemaal fout had gedaan en hoe ik op de juiste manier moest trainen. In dit nieuwe artikel wil ik jou dan ook alles vertellen over hoe je extreem snel lichaamsvet kunt verbranden met vet verbrandende oefeningen.

Als eerst vertel ik je wat fout is omtrent vet verbrandende oefeningen en daarna geef ik je de juiste oplossing.

Inhoud van dit artikel

Stop met deze fouten en je zal sneller vet verbranden met vet verbrandende oefeningen:

Het is dus absoluut van belang dat jij onderstaande fouten niet meer gaat maken, des te sneller ga je razendsnel vet verbranden:

Fout: Alleen maar cardio doen en geen oefeningen:

Als je net als ik alleen maar naar de sportschool gaat om even een half uur of uur te cardioën dan ben je niet verstandig bezig. Natuurlijk verbrand je calorieën met cardio en raak je vocht dat je vasthoudt kwijt, maar je kan beter anders te werk gaan.

Ten eerste zijn de calorieën die je verbrandt niet belangrijk en ten tweede met cardio ontwikkel je geen spierweefsel. Wil jij razendsnel vet rond je buik kwijtraken dan moet je spierweefsel ontwikkelen.

Fout: Oefeningen uitvoeren op apparaten:

Wanneer je alleen maar oefeningen gaat uitvoeren op standaard fitnessapparaten dan kom je er nog niet. Fitnessapparaten hebben namelijk een vaste beweging waardoor je de oefening onwijs makkelijk kan uitvoeren.

Test het maar eens door een keer een oefening uit te voeren met losse gewichten. Je zal merken dat oefeningen met losse gewichten veel zwaarder zijn;)

Fout: Oefeningen veel te snel uitvoeren:

Spierweefsel ontwikkel je niet als je een oefening te snel uitvoert! Doe dit dan dus ook niet.

Fout: Oefeningen uitvoeren met te weinig gewicht:

Zodra jij oefeningen gaat uitvoeren zonder dat je het voelt in je spieren dan ben je nog voor jan joker bezig. Je moet tijdens het uitvoeren van een vet verbrandende oefening het goed voelen in je spieren. Kies dus een mooi gewicht waarmee je het voelt in je spieren.

Start met de volgende stappen en je zal nog sneller lichaamsvet verbranden(mits je voedingspatroon natuurlijk ook op orde is)


Stap 1: Start met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen.

Als je in de sportschool bent of thuis een training gaat doen start dan eerst met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen. Kies een grote spiergroep van je lichaam bijvoorbeeld je borst, rug of benen en train de gekozen grote spiergroep met 4 verschillende oefeningen.

Voer per oefening 4 setjes uit van 12 herhalingen. Een setje is een reeks aantal herhalingen en een herhaling is 1 keer de oefening uitvoeren.

De reden waarom het belangrijk is om de grote spiergroepen te trainen is omdat grote spiergroepen meer energie verbruiken. Wanneer een spierweefsel namelijk goed getraind is heb je allemaal kleine scheurtjes gemaakt in je spierweefsel, deze scheurtjes moeten weer hersteld worden en dat kost een hoop calorieën.

Voer oefeningen langzaam, mooi uit met het juiste gewicht!

Elke oefening die je vanaf nu gaat uitvoeren moet je mooi en langzaam met het juiste gewicht uitvoeren. Kies een gewicht waarmee je de spier goed voelt en waarmee je 12 herhalingen kunt uitvoeren. De laatste 2 herhalingen moeten bijna niet meer gaan, maar je moet ze nog wel net af kunnen maken.

Zodra je 4 oefeningen hebt uitgevoerd kun je eventueel nog 2 oefeningen uitvoeren voor een kleine spiergroep.

Stap 2: Doe na de oefeningen 20 minuten aan cardio.

Nadat je klaar bent met de oefeningen trek je een trui aan en stap je op de loopband. Zet de snelheid op 4,5 en helling op 2,0. Zorg ervoor dat je hartslag tussen de 130 en 145 blijft. Als je hartslag ver naar boven gaat verminder dan de snelheid of de helling.

Blijft je hartslag onder de 130 verhoog de helling of snelheid dan. Doe dit 20 minuten en dan ben je klaar om naar huis te gaan. Je hebt dan calorieën tijdens de training verbrandt en je zal veel calorieën na de training verbranden omdat je spierweefsel aan het ontwikkelen bent;)

En spierweefsel moet na een goede training goed hersteld worden. Hoe langer een spier moet herstellen, hoe sneller je vet kwijtraakt bij je buik, benen of heupen.

Stap 3: Werk aan je voedingspatroon.

Je kan nog zo veel oefeningen uitvoeren, nog zo vaak cardioen, maar als jij niet aan je voedingspatroon werkt, kun je het vergeten.

Volg dus naast het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen het eiwitdieet, koolhydraatarmdieet of het paleo dieet.

Goede vet verbrandende oefeningen die je overal ter wereld kunt uitvoeren:

Bekijk hieronder verschillende goede vet verbrandende oefeningen. Luister goed naar wat mevrouw zegt en kijk hoe zij de oefening uitvoert.

Veel succes met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen;)

8 gedachten over “Vet Verbrandende Oefeningen: Vernietig Razendsnel Lichaamsvet!”

  1. Fijn dat je alles weer even op een rijtje hebt gezet Marijke.
    Mijn vraag is deze: welke oefeningen kan ik specifiek doen om mijn rug te trainen? Ik ben geen lid van een sportschool maar heb wel Kettlebell, gewichtjes enz. in huis.

  2. Ik kan nog steeds de aangeboden recepten in de vorige mail niet afdrukken. en wil ze erg graag hebben.

  3. Als ik laag in het eten van koolhydraten zit wordt ik zo slap en heb weinig energie. Al helemaal wanneer ik goed getrained heb. ( krachttraing)

Reacties zijn gesloten.