Afvallen met Xenical: voor wie?

Bijna iedereen wil graag een eenvoudige, snelle oplossing om af te vallen. Het idee dat je beter op je eten moet letten, minder moet drinken, meer moet bewegen en ook nog eens maanden geduld moet hebben voordat de eerste resultaten zichtbaar worden, is voor veel mensen geen fijne gedachte. Wat zijn de mogelijkheden als je dit proces wilt versnellen? Helpt een medicijn als Xenical daarbij?

Wat is Xenical?

Xenical is een medicijn dat als werkzame stof orlistat bevat. Het is een afslankmiddel en wordt soms als vermageringsmiddel aangemerkt. De werkzame stof in dit medicijn zorgt dat je darmen minder vetten opnemen uit voedsel. Op deze manier verlaagt je calorie-inname en val je dus (als het goed is) af. Hier lees je meer over Xenical.

Is Xenical het wondermiddel?

Natuurlijk hoop je met dit medicijn het wondermiddel in huis te halen. Helaas is het in de praktijk niet het gedroomde medicijn om al je afvaldoelen snel en eenvoudig mee te halen. Hieronder staan wat redenen waarom Xenical lang niet iedereen helpt.

Het werkt niet altijd

Om te beginnen werkt dit medicijn lang niet bij iedereen. Slechts bij een deel van de gebruikers zal het aanslaan. Voor een geslaagde behandeling geldt, dat je ten minste 5 procent in 3 maanden moet zijn afgevallen. Zit je hieronder? Dan kun je de behandeling beter stopzetten.

Het is niet voor iedereen

Dit afslankmiddel is absoluut geen aanrader voor iedereen. Het medicijn wordt in de regel uitsluitend voorgeschreven aan mensen die kampen met flink overgewicht en een BMI (Body Mass Index) van 28 of hoger hebben. Zit je hieronder? Dan wordt het medicijn afgeraden.

Het is niet het enige dat je moet doen

Het is niet zo dat, wanneer je geschikt bent bevonden voor dit medicijn, je gewoon thuis op de bank deze pillen slikt en kunt gaan zitten wachten tot je resultaat ziet. Xenical wordt altijd voorgeschreven in combinatie met een gezonder dieet en voldoende beweging. Je zult dus alsnog moeten werken aan een slanker lichaam.

Wat zijn je andere opties?

Er zijn natuurlijk allerlei middelen op de markt die grote beloftes maken. Het is maar de vraag welke van deze middelen ook hun belofte waarmaken. Het voordeel van een medicijn op recept is, dat het daadwerkelijk eerlijk moet communiceren wat het doet en of de kans op het bereiken van je doel altijd in even grote mate aanwezig is. Makers van al die verschillende shakes, supplementen en andere dieetproducten hoeven dat niet, en kunnen roepen wat ze willen. Wil je dus resultaat? Dan kun je kijken bij Xenical of een ander medicijn kopen.

Comments on this entry are closed.